foodstyling mock up.jpg

FOODSTYLING MASTERCLASS

LEVEL 2

PÅ FOODSTYLING MASTERCLASS LÆRER DU MED EN KONKRETE METODER, ENKLE TEKNIKKER OG SYSTEMER, HVORDAN DU TAGER MADBILLEDER, SOM SKILLER SIG UD FRA MÆNGDEN

Du får viden om alt fra basis kamerateknik, til storytelling, lys, props, opbygning, billedbehandling og de hemmelige foodstylist-tricks. Yes, vi er hele vejen rundt!

Det ultimative madfotograferingskursus til dig, der er så klar på at stoppe med at spilde din tid med at prøve dig frem, skule til andres madbilleder og håbe på det bedste bag kameraet. Og til dig, som føler du sidder fast og hvor dine madbilleder aldrig helt får de likes, delinger og opmærksomhed, som du håber på. De performer bare ikke.

Vi knækker koden til madfotografering og foodstyling, så du med selvsikkerhed kan tage appetitlige madfotos til din blog, brand eller business og skabe resultater.

 

 

FOTOGRAFERING FOR BEGYNDERE

LEVEL 1

På fotokurset lærer du alt, som du behøver at vide om fotografering for at blive fortrolig med dit spejlrefleks- eller systemkamera og tage billeder med selvsikkerhed.

Efter kurset ved du som begynder præcis, hvordan du indstiller dit kamera til enhver fotosituation, hvilke objektiver som passer til din fotografering og endda, hvordan du bruger effektive tricks inden for lys, komposition og redigering til at tage dine billeder fra snapshots til fantastiske billeder.